Γιατί όχι Ρότζερς στην εθνική;

Συζήτηση για το μέλλον του Ρόι Χότζον στο τιμόνι της εθνικής άνοιξε η αγωνιστική δράση για τα προκριματικά του Euro, με μερικά από τα ονόματα που βγαίνουν στην επιφάνεια να είναι αυτά των Μπρένταν Ρότζερς, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Ντέιβιντ Μόγιες.



Γιατί όχι Ρότζερς στην εθνική;

Τα «τρία λιοντάρια» βρίσκονται ήδη στα τελικά της Γαλλίας για το καλοκαίρι του 2016 και αφού στρέψουν την προσοχή τους στο αγωνιστικό στην συνέχεια θα κοιτάξουν τι θα γίνει με το τιμόνι της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Χότζον θα έρχεται προς ολοκλήρωση και το αν θα ανανεωθεί θα κριθεί κυρίως από την πορεία στα γαλλικά γήπεδα, όπου στόχος είναι τουλάχιστον η πρόκριση στους «8».

Σε περίπτωση που η FA αποφασίσει να μην συνεχίσει με αυτόν, ο διάδοχός του δεν θα είναι απαραίτητα Άγγλος, αλλά κάποιος που γνωρίζει την αγγλική πραγματικότητα. Το γεγονός αυτό έρχεται να προσθέσει ονόματα στην λίστα, με τον Βορειοϊρλανδό Μπρένταν Ρότζερς που απολύθηκε από την Λίβερπουλ, τον Ισπανό Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Έβερτον και τον Ντέιβιντ Μόγιες πρώην προπονητή των «ζαχαρωτών», της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πάντως αν προτιμηθεί και ο νέος κόουτς να είναι Άγγλος, οι επικρατέστεροι για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ομοσπονδίας είναι οι Άλαν Πάρντιου (Κρίσταλ Πάλας), Γκάρι Μονκ (Σουόνσι), Γκάρι Νέβιλ και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.