Καπέλο: «Έχει εξαντλήσει τους παίκτες του ο Μουρίνιο»

Τη δική του εκδοχή για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Τσέλσι εξέφρασε ο Φάμπιο Καπέλο που έκανε λόγο για λανθασμένη διαχείρισι από τον Ζοσέ Μουρίνιο και εξάντληση των ποδοσφαιριστών του.



Καπέλο: «Έχει εξαντλήσει τους παίκτες του ο Μουρίνιο»

Έπειτα από την προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες στον λονδρέζικο σύλλογο την περασμένη αγωνιστική περίοδο για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, τα πράγματα φέτος είναι πολύ διαφορετικά για τους «μπλε».

Πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ και βιώνοντας τη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση της σύγχρονης ιστορίας της, η Τσέλσι ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα και το μεγαλύτερο από αυτά, σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο, είναι η εξάντληση των πολύτιμων μονάδων του ρόστερ...

«Ο Μουρίνιο έχει αδυναμία στη στρατηγική. Ασχολείται συνεχώς με αυτή. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την Τσέλσι ζήτησε από τον σύλλογο είτε να ταχθεί απέναντί του, είτε να συνεχίσει μαζί του. Η Τσέλσι εξέφρασε επίσημα τη στήριξή της και όντως πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή, όμως, έπειτα από ενάμιση χρόνο, “έκαψε” τους ποδοσφαιριστές του. Τους έχει εξαντλήσει. Δεν μπορούν να αποδώσουν πια μέσα στο γήπεδο και να δώσουν αυτό που πρέπει» δήλωσε ο άλλοτε ομοσπονδιακός κόουτς της Αγγλίας.