Τσεχ: «Βρήκε τον εαυτό του ο Αλέξις»

Μόνο καλό μπορεί να κάνει στην Άρσεναλ το γεγονός πως ο Αλέξις Σάντσες έχει βρει ξανά τον εαυτό του και μπορεί πλέον να αποδώσει όσο θέλει κι εκείνος στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως ανέφερε ο Πετρ Τσεχ.  



Τσεχ: «Βρήκε τον εαυτό του ο Αλέξις»

Ο Χιλιανός άσος σκόραρε άλλες δύο φορές στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το χατ-τρικ που είχε κάνει κόντρα στη Λέστερ και δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος πλέον, βρίσκοντας ξανά τα πατήματά του.

Ο Πετρ Τσεχ εξήγησε για το ντεφορμάρισμα του συμπαίκτη του στην έναρξη της σεζόν και τόνισε ότι το μέλλον προμηνύεται καλύτερο για τους «κανονιέρηδες» με τον Σάντσες σε καλή κατάσταση.

«Είναι πάντα σκληρό για τους παίκτες που συμμετέχουν στο Κόπα Αμέρικα. Το πήρε με τη Χιλή, δεν ξεκουράστηκε όσο έπρεπε αφού έπαιξε μέχρι και τον τελικό τη διοργάνωσης και μετά από λίγο ξεκίνησε πάλι προπονήσεις. Όλοι όσοι έπαιξαν στο Κόπα Αμέρικα δεν ξεκίνησαν τη σεζόν όπως θα ήθελαν και ευθύνεται η κόπωση γι' αυτό. Ο Αλέξις έχει πλέον επανακτήσει την ενέργειά του, τον ενθουσιασμό του και αυτό βγαίνει στην εμφάνιση που πραγματοποιεί στο χορτάρι. Είναι θετικότατο για την ομάδα ότι έχει βρει ξανά τον εαυτό του» είπε ο έμπειρος πορτιέρο.