Φέργκιουσον: «Θα είχε γίνει διάδοχός μου ο Γκιγκς»

Σίγουρος πως ο Ράιαν Γκιγκς θα ήταν εκείνος που θα τον διαδεχόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν είχε ... θητεύσει λίγα χρόνια στο πλευρό του στον πάγκο της ομάδας, δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει το BBC!  



Φέργκιουσον: «Θα είχε γίνει διάδοχός μου ο Γκιγκς»

Μετά από το φιλμ για τον Γουέιν Ρούνεϊ σχετικά με τον... άνθρωπο πίσω από τα 50 γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο αποτίει φόρο τιμής και στον Βρετανό πολυνίκη κόουτς των «κόκκινων διαβόλων».

Αυτός, μίλησε για το ντοκιμαντέρ και για τον Ράιαν Γκιγκς, τον οποίο «έβλεπε» να τον διαδέχεται στον πάγκο, αν είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση κάποια χρόνια νωρίτερα...

«Αν ο Γκιγκς είχε αποσυρθεί πριν από έξι – εφτά χρόνια, τότε θα τον είχα κάνει βοηθό μου και κατά πάσα πιθανότητα, την ημέρα που θα αποχωρούσα από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είχε όλα τα εχέγγυα να γίνει ο διάδοχός μου. Ποτέ όμως δεν θα ζητούσα από κάποιον ποδοσφαιριστή να παρατήσει το ποδόσφαιρο και να αλλάξει πόστο...» ήταν τα λόγια του Σερ Άλεξ.