Ρότζερς: «Είμαι τρομερά λυπημένος...»

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο Μπρένταν Ρότζερς γνωστοποίησε την ψυχολογική του κατάσταση μετά την απόλυση από τη Λίβερπουλ, έκανε λόγο για προσπάθεια να παρουσιάσει μια ομάδα για την οποία θα ήταν περήφανοι οι οπαδοί και ανέφερε ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατική φάση, αλλά μπορεί να βελτιωθεί...



Ρότζερς: «Είμαι τρομερά λυπημένος...»

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Προφανώς και είμαι τρομερά λυπημένος για την εξέλιξη αυτή στην καριέρα μου και την αποχώρηση από τη Λίβερπουλ. Ήταν τεράστια τιμή και προνόμιο να βρίσκομαι τα τελευταία τρία χρόνια σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Κάθε μέρα που περνούσε, δούλευα όσο καλύτερα μπορούσα, προκειμένου να μπορώ να χτίσω μια ομάδα για την οποία ο κόσμος της θα ήταν υπερήφανος.

Υπήρξαν στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ από τη θητεία μου στη Λίβερπουλ και θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν και την αφοσίωσή τους στο πλάνο μας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική φάση σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό επίπεδο, όμως υπάρχει ταλέντο και ενότητα και αυτό θα βοηθήσει. Περιμένω και ευελπιστώ να δω τη Λίβερπουλ να βελτιώνεται, να εξελίσσεται και να μεγαλώνει και εύχομαι κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η Λίβερπουλ έχει τεράστια ποδοσφαιρική κληρονομιά και πραγματικά τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο μέγεθος και την ιστορία του συλλόγου. Έχει μοναδικές αξίες...

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, την Fenway Sports Group, τη διοίκηση και κυρίως τον Ίαν Ερ, το επιτελείο μου, τους ανθρώπους όλους με τους οποίους συνυπήρξαμε, το προσωπικό του συλλόγου και όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δουλέψαμε μαζί από τη δεύτερη ομάδα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους οπαδούς που με το πάθος τους και τη στήριξή τους έκαναν μοναδική τη θητεία μου στον πάγκο της ομάδας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη, Τζον Χένρι, τον Τομ Γουέρνερ και τον Μάικ Γκόρντον. Μου έδωσαν μια τεράστια ευκαιρία και παρά το γεγονός πως σταμάτησε η συνεργασία μας, ελπίζω να συνεχιστεί η φιλία μας και η σχέση που είχαμε αναπτύξει...».