Έβγαλε την οργή πάνω της! (videos)

Η ήττα από τον Ολυμπιακό της έκατσε βαριά, αλλά τον πόνο της ανακούφισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η Άρσεναλ μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο δεν επέτρεψε στους «κόκκινους διαβόλους» να ξανά ανεβούν στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας με νίκες (3-0) στην Πρέμιερ Λιγκ!



Έβγαλε την οργή πάνω της! (videos)

Μάλιστα το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ έφτασε στους 16 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση μαζί με τους σημερινούς του αντιπάλους.

«On fire» ο Αλέξις Σάντσες, που μετά το χατ-τρικ της περασμένης αγωνιστικής σκόραρε άλλες δύο φορές αλλά πέρασε αλλαγή ίσως τραυματισμένος, το άλλο γκολ ο Μεσούτ Εζίλ.

Στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έδειξαν να καθαρίζουν από νωρίς την αναμέτρηση, τόσο με την επιβλητική τους εμφάνιση όσο και με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν. Ο Αλέξις ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με τακουνάκι έπειτα από μπαλιά του Γερμανού, ενώ μετά την σέντρα ο τελευταίος έγινε αποδέκτης της μπάλας σε γρήγορη αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ μπροστά από δύο σώματα έκανε το 2-0.

Με την συμπλήρωση του 20λεπτου ο Χιλιανός έκανε το 3-0 με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής, για να συνεχιστεί όλο το πρώτο μέρος χωρίς αντίδραση από την Γιουνάιτεντ. Τελικά αυτή ήρθε λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, αλλά ο Πετρ Τσεχ δήλωσε «παρών» σε προσπάθεια του Αντονί Μαρσιάλ.

Ο Τσέχος ήταν πρωταγωνιστής και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γουέιν Ρούνεϊ επιτέλους να μετουσιώνει σε μια τελική την κατοχή που είχε η ομάδα του, αλλά να βλέπει την μπάλα να περνάει κόρνερ με απόκρουση χαμηλά στην αριστερή γωνία. Το ματς συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε στο ίδιο μοτίβο, με τους φιλοξενούμενους δηλαδή να έχουν πάρει τα ηνία αλλά να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο για την μείωση του σκορ.