Μαρτίνεθ: «Στα ντέρμπι, δεν παίζει ο ... τίτλος του φαβορί»

Αισιόδοξος λόγω της καλής περιόδου που διανύει η Έβερτον εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ωστόσο, υποστήριξε ότι σε τόσο σημαντικά παιχνίδια, δεν παίζει ο... τίτλος του φαβορί, αλλά σημασία έχει η απόδοση των παικτών στα 90 λεπτά που διαρκεί το ματς.  



Μαρτίνεθ: «Στα ντέρμπι, δεν παίζει ο ... τίτλος του φαβορί»

Ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας του πως «οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια.

Είναι πραγματικά ευλογία να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο ιστορικό ντέρμπι, όμως το απολαμβάνεις μόνο αν πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Η νίκη μας επί της Γουέστ Μπρομ με τον τρόπο που ήρθε, ο τρόπος που αντιδράσαμε, δείχνουν ότι πορευόμαστε σωστά, μαθαίνουμε και γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Ερωτηθείς για την κατάσταση της Λίβερπουλ κι αν η ομάδα του μπορεί να καρπωθεί τον τίτλο του φαβορί, ο Ισπανός τεχνικός απάντησε: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν παίζει ο τίτλος του φαβορί, αλλά η απόδοση των ποδοσφαιριστών για 90 λεπτά. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι είμαστε φορμαρισμένοι και προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα, όμως, αν κοιτάξει κανείς τα χρήματα που έχει διαθέσει τα τελευταία χρόνια η Λίβερπουλ για την ενίσχυσή της, μπορεί να την καταστήσει φαβορί...».