Ρότζερς: «Εννοείται πως θέλουμε να προκριθούμε»!

Η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παικτών και το γεγονός πως αφήνει τους πρωτοκλασάτους παίκτες της Λίβερπουλ εκτός πλάνων για το Γιουρόπα Λιγκ μέχρι στιγμής, δεν σημαίνει ότι ο Μπρένταν Ρότζερς υποτιμά τη διργάνωση, ξεκαθαρίζοντας μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Σιόν, ότι στόχος είναι πάντοτε η πρόκριση.  



Ρότζερς: «Εννοείται πως θέλουμε να προκριθούμε»!

«Εννοείται πως θέλουμε να προκριθούμε! Οι παίκτες που χρησιμοποιώ και το πλάνο για τον κάθε αγώνα, έχει στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιλέγω παίκτες για να νικήσουμε. Πολλοί νεαροί έπαιξαν απόψε (σ.σ.χτες) με τη Σιόν, έπαιξαν και με τη Μπορντό στο πρώτο ματς και υπάρχουν ακόμα περιθώρια ανάπτυξής τους με τις εμπειρίες που παίρνουν. Σε αυτό το παιχνίδι προηγήθηκαμε, δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ και με τις ευκαιρίες που είχαμε έπρεπε να έχουμε πάρει τη νίκη» είπε για το ματς με τους Ελβετούς ο κόουτς των «κόκκινων» για να τοποθετηθεί και για το ντέρμπι με την Έβερτον που έρχεται την Κυριακή:

«Όλοι ανυπομονούμε γι' αυτό το ματς. Θα προετοιμαστούμε σωστά και μακάρι να παραμείνω αήττητητος σε ντέρμπι με τους συμπολίτες μας, όπως το έχω κάνει μέχρι στιγμής. Ξέρω ότι ο Τύπος θα γράψει πολλά πράγματα που μπορούν να ασκήσουν πίεση στους παίκτες, όμως θα παραμείνουμε ήρεμοι και θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει».