Πελεγκρίνι: «Παίξαμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο»

Δίχως να αναφερθεί στη διαιτησία, τονίζοντας μονάχα ότι ήταν οφσάιντ τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Τότεναμ, ο Μανουέλ Πελεγκρινι στάθηκε στο γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε μονάχα στο πρώτο ημίχρονο, έκανε πολλά λάθη και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 4-1 από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».  



Πελεγκρίνι: «Παίξαμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο»

«Αν θυμάμαι καλά, η Τότεναμ έκανε την πρώτη της ευκαιρία μετά το 40ο λεπτό... Μέχρι τότε είχαμε εμείς το γκολ, είχαμε και δυο – τρεις άλλες ευκαιρίες για να κλειδώσουμε κάπως τη νίκη, αλλά δεν το κάναμε. Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης πριν πάμε στ' αποδυτήρια και στην επανάληψη, η Τότεναμ έπαιξε πολύ καλύτερα και πήρε τη νίκη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να φροντίσουμε ώστε στα επόμενα ματς να παίζουμε σε ολόκληρο το 90λεπτο όπως κάναμε... μονάχα στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα» είπε αρχικά ο Χιλιανός και πρόσθεσε αναφορικά με την κατάσταση του Τουρέ, ο οποίος βγήκε αναγκαστικά στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ο Γιάγια είχε μυϊκό πρόβλημα και γι' αυτό τον έβγαλα από το παιχνίδι νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Θα δούμε αν θα προλάβει το δεύτερο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή εβδομάδα...».