Μουρίνιο: «Καμία ρήξη, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τέρι»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνήθηκε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με τον Τζον Τέρι, που ήταν αποτέλεσμα της επιλογής του να τον αφήσει στον πάγκο κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, και τόνισε πως τρέφει απόλυτη εμπιστοσύνη στον αρχηγό του.



Μουρίνιο: «Καμία ρήξη, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τέρι»

«Πρέπει να κοιτάξουμε το εξής. Την περασμένη σεζόν έπαιξε κάθε λεπτό, αλλά πριν από δύο σεζόν δεν το έκανε και πριν από τρεις έπαιξε ακόμη λιγότερο. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι ένας παίκτης που του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Πάντα τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας από τους παίκτες μου. Τι διαφορά έχει ένα μείνει ένα παιχνίδι στον πάγκο ή αν σε κάποιο άλλο τον βγάλω στο ημίχρονο;

Δεν ξέρω αν θα τον βάλω βασικό. Ήταν στον πάγκο, αλλά δεν έχει πρόβλημα. Η νίκη με την Μακάμπι επηρέασε θετικά όλο το σύνολο» είπε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Στίβεν Τζέραρντ πως έχει έρθει σε ρήξη με τον Τέρι:

«Είπε κάτι που δεν ήταν αληθές. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από τους παίκτες μου. Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις για την κακή μας εικόνα και τα κακά μας αποτελέσματα, αλλά να ψάχνετε για κακή σχέση με κάποιον από τους παίκτες μου ή με ακόμη περισσότερους; Ψάξτε κάτι άλλο».