Φαν Χάαλ: «Ακούγεται δυνατός ο Σο»

Δυνατός και αισιόδοξος ακούστηκε ο Λουκ Σο στον Λουίς Φαν Χάαλ, στην τελευταία επικοινωνία που είχαν, όπως ανέφερε ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. 



Φαν Χάαλ: «Ακούγεται δυνατός ο Σο»

Ο Σο παραμένει στο Αϊντχόφεν από το βράδυ της Τρίτης, όταν και υπέστη το σοκαριστικό, διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης των «κόκκινων διαβόλων» με την PSV. 

Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του προβλήματος και αναμένεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Αγγλία μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να ξεκινήσει πλέον τη θεραπεία του και με στόχο το εξάμηνο, να καταφέρει να επιστρέψει το ίδιο δυνατός στα γήπεδα.

«Ήταν ενθαρρυντικό που τον άκουσα σε καλή κατάσταση και δυνατό... Θα επιστρέψει στην Αγγλία μέσα στο διήμερο και θα πρέπει να το πάμε πλέον βήμα - βήμα για να επανέλθει. Έχει την οικογένειά του που τον στηρίζει αλλά κι εμείς θα ενεργήσουμε πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν ποδοσφαιρικός σύλλογος. Είναι μικρός και θα χρειαστεί βοήθεια και στο ψυχολογικό κομμάτι έπειτα από τη ζημιά που έπαθε και είμαστε εδώ να τον βοηθήσουμε όσο το χρειαστεί» ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ για τον Λουκ Σο.