Τότεναμ – Καραμπάκ (preview)

Την ευκαιρία να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ της φετινής σεζόν έχει η Τότεναμ, η οποία μπροστά στον κόσμο του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» θα διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Καραμπάκ.



Τότεναμ – Καραμπάκ (preview)

«Πρεμιέρα» στο Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2015-16 έχει σήμερα (17/9) η Τότεναμ.

Τα «σπιρούνια» υποδέχονται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Καραμπάκ και όπως είναι φυσικό, θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο στη διοργάνωση, αρχής γενομένης από τη νίκη κόντρα στους Αζέρους.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Σάντερλαντ με 1-0, την ώρα που στις προηγούμενες αγωνιστικές έχουν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Τότεναμ χρειάζεται τη το «τρίποντο» στο παιχνίδι του Λονδίνου, την ώρα που στον 10ο όμιλο έχει ακόμα να αντιμετωπίσει τις Άντερλεχτ και Μονακό.

Απέναντί της θα βρει την Καραμπάκ. Η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν βρέθηκε στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, αποκλείοντας στα πλέι-οφ των ελβετική Γιουνγκ Μπόις με συνολικό σκορ 4-0.

Η ομάδα από το Μπακού βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της χώρας της, όντας αήττητη μέχρι στιγμής, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια.

Γνωρίζει πως είναι η αδύναμη του ομίλου, ωστόσο πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και φυσικά αρκετές «κηδείες».

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Οι οπαδοί της Τότεναμ θα δουν τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να προβαίνει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ο Μίτσελ Βορμ πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Ούγκο Γιορίς, την ώρα που οι Ρόουζ, Βίμερ και Τριπιέρ ίσως να έχουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους στην άμυνα.

Πιθανή η συμμετοχή του Τομ Κάρολ δίπλα στον Ντάιερ. Λαμέλα, Τάουνσεντ και Άλι, πίσω από τον Χάρι Κέιν.

Καραμπάκ:

Όπως όλα δείχνουν ο πρώην διεθνής στράικερ της εθνικής Σουηδίας Κ-21, Σάμουελ Αρμεντέρος θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Καραμπάκ, μαζί με τον Ρεϊνάλντο.

Παίκτης με ευρωπαϊκή εμπειρία, ο πρώην άσος της Βαλένθια, Ντάνι Κιντάνα, ο οποίος θα συμμετάσχει κανονικά εκτός απροόπτου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Βόρμ – Τριπιέρ, Βίμερ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ – Ντάιερ, Κάρολ – Τάουνσεντ, Άλι, Λαμέλα, Κέιν

Καραμπάκ: Σέχιτς – Μεντβέντεβ, Ντιμιτρόφσκι, Γιουνουσάντα, Κουρμπάνοφ – Μαμάντοφ, Κιντάνα, Ρίτσαρντ, Ντινίγεφ – Αρμεντέρος, Ρεϊνάλντο