Μπονί: «Δεν χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας»

Όχι μόνο δεν τους παίρνει από κάτω, αλλά αντίθετα τους πεισμώνει! Ο Βίλφριντ Μπονί παραδέχτηκε ότι η ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Γιουβέντους πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους... καταράκωσε.  



Μπονί: «Δεν χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας»

«Ήταν δύσκολη η αποστολή μας. Ξέρουμε ότι η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι και αυτό δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψουμε. Δεν λέμε το αντίθετο, το αποτέλεσμα είναι κακό για εμάς. Χάσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μαζί χάθηκε και η αυτοπεποίθησή μας. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλεια και θα εξετάσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ιβοριανού επιθετικού, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην κληστή αμυντική γραμμή των «μπιανκονέρι»:

«Είχαν οπισθοχωρήσει μαζικά και ήταν όλοι κοντά στην εστία, επομένως ήταν λογικό να συναντήσουμε δυσκολίες. Έπαιζαν πολύ κλειστά και περίμεναν την αντεπίθεση. Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, αντίθετα με εκείνους. Ήμασταν άτυχοι που δεν σκοράραμε περισσότερο και το πληρώσαμε».