Ντι Μαρία: «Γι' αυτό έφυγα από τη Γιουνάιτεντ»

Τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του σε αυτή, εξήγησε σε εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στην «Le Parisien», ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Άνχελ Ντι Μαρία.



Ντι Μαρία: «Γι' αυτό έφυγα από τη Γιουνάιτεντ»

Όλα αυτά που κατά καιρούς είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας, σχετικά με τους λόγους που ο Άνχελ Ντι Μαρία «κούνησε μαντήλι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναν χρόνο μετά τον ερχομό του σε αυτή, φρόντισε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στην «Le Parisien».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού άσου:

«Ήταν δύσκολο για μένα πέρυσι, καθώς δεν έπαιζα πολύ και ήταν δύσκολο να βλέπω το Τσάμπιονς Λιγκ στην τηλεόραση, έχοντάς το κατακτήσει έναν χρόνο νωρίτερα με τη Ρεάλ».

«Ειλικρινά δεν ήμασταν χαρούμενοι στο Μάντσεστερ. Στην αρχή ήμασταν λίγο χαρούμενοι, αλλά μετά τα πράγματα άλλαξαν. Η οικογένειά μου δεν ήταν χαρούμενη, η κόρη μου υπέφερε, επομένως ήταν σημαντικό να φύγω. Η ζωή στην Αγγλία ήταν δύσκολη και δεν είναι εύκολο για έναν Νοτιοαμερικάνο. Κάποιοι προσαρμόζονται, αλλά για άλλους είναι δύσκολο»

«Δεν τα πήγα καλά με τον προπονητή, επομένως πιστεύω η απόφαση να πάω στην Παρί ήταν η καλύτερη. Στο τέλος της σεζόν, όταν έφυγα για να παίξω στο Κόπα Αμέρικα, πήρα την απόφαση να φύγω».