Τζέραρντ: «Προσπάθησα να φέρω τον Κρόος»

Τον άτυπο ρόλο του... τεχνικού διευθυντή φαίνεται πως είχε στη Λίβερπουλ ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος στην αυτοβιογραφία του αναφέρει ότι ο Μπρένταν Ρότζερς τον έβαλε να κάνει... ψηστήρι στον νυν άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, όταν αυτός βρισκόταν στη Μπάγερν Μονάχου.



Τζέραρντ: «Προσπάθησα να φέρω τον Κρόος»

Απόπειρα να φέρει τον Τόνι Κρόος στο «Άνφιλντ» έκανε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του, ο Μπρένταν Ρότζερς του ανέθεσε να... ενοχλήσει τον Γερμανό μέσο, κάνοντας μία προσπάθεια να τον πείσει να έρθει στη Λίβερπουλ. το καλοκαίρι του 2014. Εκείνος το έκανε, γνωρίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχουν ελπίδες.

«Είχα έναν ανεπίσημο ρόλο στον σύλλογο, προσπαθούσα να πείσω κάποιους σπουδαίους παίκτες να έρθουν στη Λίβερπουλ. Ο στόχος μας το 2014 ήταν γελοία αισιόδοξος. Ο Ρότζερς μου είπε να προσπαθήσω να μιλήσω στον Τόνι Κρόος για μία πιθανή μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Γέλασε όταν του είπα ότι θα... κατουρήσουμε στον αέρα», αναφέρει αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Ήξερα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα ετοιμαζόταν να καταθέσει πρόταση στη Μπάγερν και ένιωσα αμήχανα όταν έστειλα μήνυμα στον Κρόος. Ο Γερμανός ήταν έτοιμος να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο και η Ρεάλ ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αλλά ο Θεός αγαπά αυτόν που προσπαθεί και το έκανα».