Σαν Μαρίνο – Αγγλία (preview)

Με μοναδικό στόχο να διατηρήσει το αήττητο και την κορυφή στον 5ο όμιλο, η εθνική Αγγλίας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του αδύναμου Σαν Μαρίνο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 στη Γαλλία.



Σαν Μαρίνο – Αγγλία (preview)

Απλά τα πράγματα για την εθνική Αγγλίας. Το σύνολο του Ρόι Χότζον βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης, έχει κάνει το «6 στα 6» και βρίσκεται μία «ανάσα» από την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Τα «τρία λιοντάρια» λοιπόν, για να διατηρήσουν το απόλυτο νικών στην εν λόγω προκριματική φάση, θα πρέπει να περάσουν νικηφόρα από την έδρα του άσημου Σαν Μαρίνο. Σε περίπτωση που πάρουν τη νίκη και παράλληλα, η Σλοβενία δεν κερδίσει την Ελβετία, τότε η μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στη Γαλλία είναι δεδομένη.

Από την άλλη πλευρά, το Σαν Μαρίνο δεν έχει και πολλά... κίνητρα. Ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αγγλία αρκεί για το μικρό κρατίδιο, η οποία μέχρι στιγμής έχει μόλις έναν βαθμό στον 5ο όμιλο, μετά τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Εσθονία τον περασμένο Νοέμβρη, όντας τελευταία.

Αγωνιστικά νέα:

Σαν Μαρίνο:

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την εθνική Αγγλίας το Σαν Μαρίνο.

Τόσο ο Τζιάκομο Μουρατσίνι, όσο και ο Μάρκο Μπεράρντι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της χώρας τους.

Αγγλία:

Την απόφαση να προχωρήσει στην κλήση κάποιων όχι και τόσο έμπειρων παικτών για τις αναμετρήσεις με τον Σαν Μαρίνο και την Ελβετία, πήρε ο Ρόι Χότζον.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τον Τομ Χίτον για πρώτη φορά, όπως και τους Σέλβι, Μέισον, Βάρντι και Μπάτλαντ, οι οποίοι έχουν από μία συμμετοχή με το εθνόσημο.

Τα «τρία λιοντάρια» είναι πλήρη, με τον τραυματισμό του Τζακ Μπάτλαντ στο δάχτυλο να μην εμπνέει ανησυχία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαν Μαρίνο:

Σιμοντσίνι, Ντέλα Βάλε, Φ. Βιταϊόλι, Βαλεντίνι. Μπονίνι, Μ. Βιταϊόλι, Βερέτι, Τόσι, Γκολινούτσι, Σέλβα, Ρινάλντι

Αγγλία:

Χαρτ, Κέιχιλ, Σο, Γιαγκέλκα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Μπάρκλεϊ, Μίλνερ, Σέλβι, Ρούνεϊ, Κέιν