«Δεν πωλείται ο Στόουνς»

«Καθοριστικό» για το μέλλον της Έβερτον χαρακτήρισε τον Τζον Στόουνς ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος για μία ακόμα φορά ξεκαθάρισε πως ο νεαρός αμυντικός δεν τίθεται προς πώληση από τα «ζαχαρωτά».



«Δεν πωλείται ο Στόουνς»

Τι και αν η Τσέλσι έχει προσπαθήσει τέσσερις φορές για την απόκτησή του; Τι και αν ο ίδιος ο παίκτης κατέθεσε πρόσφατα αίτημα μεταγραφής; Η Έβερτον δεν αναμένεται να προχωρήσει στην πώληση του Τζον Στόουνς.

Ο αμυντικός των «ζαχαρωτών» αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού της Έβερτον κόντρα στην Μπάρνσλεϊ για το Λιγκ Καπ έχοντας εξαιρετική απόδοση. Μετά το τέλος του ματς, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του νεαρού άσου.

«Οι οπαδοί μας ξέρουν ότι προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Ο Τζον είναι ένα τεράστιο κομμάτι αυτού και έχουμε μία ξεκάθαρη ιδέα ότι στη ζωή και το ποδόσφαιρο, τα χρήματα κάποιες φορές δεν αγοράζουν τα πάντα. Έχει να κάνει με την αξία και ο Τζον είναι βασικό κομμάτι του μέλλοντός μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι προς πώληση», δήλωσε χαρακτηριστικά.