Σκρτελ: «Ανταγωνιστικοί εντός κι εκτός έδρας»

Ικανοποιημένοι θα πρέπει να δηλώνουν στη Λίβερπουλ με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) με την Άρσεναλ σύμφωνα με τον Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος υποστήριξε ότι οι «κόκκινοι» έδειξαν στο «Έμιρεϊτς», ότι φέτος μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί τόσο μπροστά στο κοινό τους, όσο και σε δύσκολες έδρες.  



Σκρτελ: «Ανταγωνιστικοί εντός κι εκτός έδρας»

«Ήταν ένα ματς όπου είχαμε από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε δοκάρια, ενώ είχαμε και καλές ευκαιρίες που όμως δεν τις κάναμε γκολ λόγω των εξαιρετικών επεμβάσεων του τερματοφύλακα. Στο δεύτερο, η Άρσεναλ κράτησε περισσότερο τη μπάλα, έκανε κάποιες φάσεις, αλλά αμυνθήκαμε καλά και κρατήσαμε το μηδέν.

Μάλλον και οι δύο ομάδες πρέπει να μείνουμε ικανοποιημένες από τον ένα βαθμό. Εμείς, παίξαμε καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε θετικά έπειτα από τις δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές. Νομίζω δείξαμε σε μια τέτοια έδρα, ότι είμαστε ομάδα που θα εμφανίζεται ανταγωνιστική, είτε παίζουμε στο γήπεδό μας, είτε μακριά από αυτό» ήταν τα λόγια του Σλοβάκου στόπερ.