Πέδρο: «ΓιΆ αυτό διάλεξα Τσέλσι»

Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και όχι σε μία εκ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ, μίλησε ο Πέδρο.



Πέδρο: «ΓιΆ αυτό διάλεξα Τσέλσι»

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλε», μία ημέρα μετά το ντεμπούτο του που συνοδεύτηκε με νίκη και γκολ, τόνισε πως οι άμεσες κινήσεις των πρωταθλητών Αγγλίας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να επιλέξει την ομάδα του Μουρίνιο, γυρνώντας την πλάτη σε Γιουνάιτεντ και Σίτι.

Ο 28χρονος άσος αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά και στην παρουσία του Μουρίνο, ενώ δήλωσε πως η προτίμησή του να ζήσει στο Λονδίνο αποτέλεσε ένα ακόμα δέλεαρ.

Τέλος μίλησε και για το μόνο πράγμα που δεν θέλει να του συμβεί κατά τη θητεία του στην Τσέλσι και το οποίο δεν είναι άλλο από το να μην χρειαστεί να τεθεί αντιμέτωπος με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο:

«Είχα προτάσεις και από άλλες αγγλικές ομάδες. Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι. Η Τσέλσι όμως κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή μου και έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον της σε εμένα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον εδώ, διότι είμαι σε ένα σύλλογο, ο οποίος όπως και η Μπαρτσελόνα, διεκδικεί τίτλους. Δεν ήρθε στην Τσέλσι μόνο για να συνεργαστώ με τον Μουρίνιο, αλλά και επειδή το Λονδίνο μου αρέσει και έχω φίλους στην ομάδα.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι εντυπωσιακό και άκρως ελκυστικό. Είχα μια εξαιρετική υποδοχή και ο Τζον Τέρι είναι ένας σπουδαίος αρχηγός που από την πρώτη στιγμή που μου συμπεριφέρθηκε άψογα από την πρώτη στιγμη.

Το μόνο που ελπίζω είναι να μην χρειαστεί να τεθώ αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα. Δεν θα ήθελα να βρεθώ στο Καμπ Νου με τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας, διότι αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα».