Άρσεναλ – Λίβερπουλ (preview)

Η «μάχη» του τίτλου θα είναι μεγάλη. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ωστόσο προσφέρεται για τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ για να αποδείξουν το κατά πόσο μπορούν να υπολογίζονται ως διεκδικήτριες του τροπαίου της Πρέμιερ Λιγκ.



Άρσεναλ – Λίβερπουλ (preview)

Το πρώτο τους μεγάλο ματς για τη νέα σεζόν θα δώσουν οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ, στο «Έμιρεϊτς».

Οι «κανονιέρηδες» ευελπιστούν στη δεύτερη σερί νίκη τους μετά από αυτή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την περασμένη Κυριακή, έχοντας ήδη χάσει έδαφoς με την ήττα της «πρεμιέρας» από τη Γουέστ Χαμ με 2-0.

Έχοντας ήδη κερδίσει την Τσέλσι με 1-0 για το «Community Shield», οι Λονδρέζοι έχουν πάρει «μυρωδιά» ντέρμπι, ωστόσο το ματς κόντρα στους «κόκκινους» προβλέπεται πολύ διαφορετικό.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λίβερπουλ θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινοι» προέρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Στόουκ, ενώ με το ίδιο σκορ μία εβδομάδα αργότερα ξεπέρασαν, μάλλον δύσκολα, το εμπόδιο της Μπόρνμουθ, η οποία άξιζε κάτι παραπάνω.

Αγωνιστικά νέα:

Άρσεναλ:

Δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα για τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να παρατάξει την ομάδα που παρέταξε και στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί είναι ο Αλέξις Σάντες, την ώρα που οι Γουίλσιρ, Γουέλμπεκ και Ροζίτσκι παραμένουν στα «πιτς».

Λίβερπουλ:

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζόρνταν Χέντερσον, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πόδι, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Ντάνιελ Στάριτζ, Τζο Άλεν και Τζον Φλάναγκαν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ:

Τσεχ – Μπεγιερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Εζίλ, Σάντσες – Ζιρού

Λίβερπουλ:

Μινιολέ – Κλάιν, Λόβρεν, Σκρτέλ, Γκόμεζ – Τσαν, Μίλνερ, Κουτίνιο, Λαλάνα – Άιμπ – Μπεντέκε