Οτι πληρώνεις αυτό παίρνεις!

Σε ενα γήπεδο όπου τελείωσε ως προπονητής της Τσέλσι ο Βίλας Μπόας, όπου έχασε ο Μπενίτεθ και λύγισε ακόμη και ο Μουρίνιο πέρσι, ηταν μοιραίο να μην είναι εύκολο το απόγευμα για την πρωταθλήτρια Αγγλίας! Και αυτη η πρώτη επικράτηση της σεζόν για την Τσέλσι που ήταν και η παρθενική στο "Χοθορνς" ύστερα απο πέντε χρόνια σίγουρα δεν ηταν εύκολη! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.



Οτι πληρώνεις αυτό παίρνεις!

Ειδικά απέναντι σε έναν προπονητή σαν τον Τονι Πιούλις πάντα οι ομάδες που διεκδικούν τίτλους θα έχουν προβλήματα!

Πρώτα απ' όλα λοιπον ήταν η αποβολή του Τέρι που την άφησε για σχεδόν σαράντα λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα! Ετσι και έβαλε ξανά την Γουεστ Μπρομ στο παιχνίδι! Τότε  ο Μόρισον μείωσε σε 3-2 και υπήρχε χρόνος ακόμη και για ολική ανατροπή. Η Τσέλσι βρέθηκε με το καλημέρα με την πλάτη στον τοίχο αλλα το πέναλτι του Μόρισον δεν ηταν καλό οπότε το 0-0 ύστερα απο 15 λεπτά παιχνιδιού διατηρήθηκε.

Αυτό έδωσε  την ευκαιρία στον Πέδρο να αποδείξει  γιατί σε αυτο τον ρόλο του δεύτερου κυνηγού ελάχιστοι στον κόσμο τον πλησιάζουν! Με ωραίο πλασέ, μετά απο δυο προσποιήσεις,έστειλε τη μπάλα στην γωνία και ο Μουρίνιο ανάσανε με ανακούφιση! Ο πρώην σταρ της Μπάρτσα έκανε τέλειο ντεμπούτο αφού έφτιαξε και το 0-2 στον Ντίέγκο  Κοστα και υπό φυσιολογικές συνθήκες εκει έπρεπε να ολοκληρωθούν ολα.

Ομως φυσιολογικό και Τσελσι δεν ....συμβαδίζουν τον τελευταίο καιρό και ο Μόρισον μείωσε. Το απίθανο ειναι πως το 1-3 που ηρέμησε παλι , έστω και για λίγο τα νεύρα ηρθε απο τον Αθπιλικουέτα! Ο Βάσκος μπακ σκόραρε και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο γκολ. Όμως ολα άλλαξαν με την αποβολή του Τέρι και το παιχνίδι με το 2-3 έγινε ροντεο.

Το ότι οι πρωταθλητές άντεξαν και πήραν το πρωτο τρίποντο της σεζόν  ειναι γεγονός! Αυτο που ξέρουμε όλοι ειναι πως με την Τσελσι του Ζοσέ δεν πλήττουμε ποτέ. Και μάθημα επισης για όλους ειναι πως οτι πληρώνεις παίρνεις με τον Πέδρο  να αποτελεί ολοζώντανη απόδειξη!