Αφήνει Γιαρμολένκο, πάει για Μπερνάρντ

Εξασθενεί το ενδιαφέρον της Έβερτον για την απόκτηση του Αντέι Γιαρμολένκο, με τα «ζαχαρωτά» να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σαχτάρ, Μπερνάρντ.



Αφήνει Γιαρμολένκο, πάει για Μπερνάρντ

Η ομάδα του Ρομπέτο Μαρτίνεθ δεν μοιάζει να φτάνει σε συμφωνία με τη Ντιναμό για τον Γιαρμολένκο, αλλά ήδη έχει φροντίσει να εντοπίσει τον επόμενο στόχο για την ενίσχυσή της στις πτέρυγες της επίθεσης, ο οποίος είναι και πάλι από την αγορά της Ουκρανίας.

Ο λόγος για τον 22χρονο εξτρέμ της Σαχτάρ, Μπερνάρντ, ο οποίος ανήκει τα δύο τελευταία χρόνια στο σύλλογο του Ντόνετσκ και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018.

Ο βραχύσωμος (1.68μ.) άσος μετρά 60 συμμετοχές και 6 γκολ την τελευταία διετία στη Σαχτάρ, ενώ έχει χριστεί και 14 φορές διεθνής με τη «σελεσάο», έχοντας σκοράρει και μία φορά.

Όλα αυτά, ενώ ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προαναγγείλει  μεταγραφές αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα (2-0) της Έβερτον από τη Σίτι. Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται εξάλλου μια ανάσα από την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αμυντικό της Ρίβερ Πλέιτ, Ραμίρο Φούνες Μόρι.