Σε Μάντσεστερ και Λέστερ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Θα συνεχίσει την θετική της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Θα κάνει ακόμη μία έκπληξη η Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι; Η 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έρχεται για να απαντήσει σε κάθε ερώτημά μας.



Σε Μάντσεστερ και Λέστερ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Η αυλαία ανοίγει με τους «κόκκινους διαβόλους» να υποδέχονται τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από δύο νίκες και μηδέν παθητικό. Στον απόηχο της απώλειας των Νίκολας Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι) και Πέδρο (Τσέλσι) η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει... αναπαυτικά και τις υπόλοιπες της παρούσας τετράδας. Αναφορικά με την ενδεκάδα της, αναμένεται να μείνει απαράλλαχτη. Από την πλευρά της η Νιούκαστλ του Στιβ ΜακΚλάρεν θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα για να κάνει τέσσερις τους βαθμούς της.

Σε αυτήν παραδόξως βρίσκεται η Λέστερ του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι, η οποία μετρά επίσης δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ. Οι «αλεπούδες» θα δώσουν την δεύτερη παράσταση μπροστά στον κόσμο τους, απέναντι στην Τότεναμ, και θα προσπαθήσουν όπως με τις «μαυρόγατες» να πάρουν ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους τα «σπιρούνια» δεν έχουν κανένα απολύτως περιθώριο μετά από μία ήττα και την ισοπαλία-σοκ (όπως πήγαινε το ματς) κόντρα στην Στόουκ.

Επίσης στις 17:00 η Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί την Μπόρνμουθ, που μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το 1-0 της Δευτέρας κόντρα στην Λίβερπουλ και σίγουρα θα θέλει να ξεσπάσει τον θυμό της για τις κακές -εις βάρος της- διαιτητικές αποφάσεις στο «Άνφιλντ». Ωστόσο το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς δεν θέλει με τίποτα να πάθει κι άλλο κάζο μετά από αυτό με την Λέστερ, μιας και η νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Άρσεναλ μοιάζει και πρέπει να θεωρείται μακρινή ανάμνηση, εφόσον τα «σφυριά» επιθυμούν μια καλύτερη συνέχεια.

Κάτι ανάλογο πρέπει να κάνει και η Σάντερλαντ, αν και δεν έχει την... πολυτέλεια μιας νίκης. Οι «μαυρόγατες» είναι σίγουρα η χειρότερη ομάδα της φετινής έως τώρα Πρέμιερ Λιγκ και εφόσον δεν κάνουν κάτι για να το αλλάξουν, αρχής γενομένης με την πολύ δυνατή Σουόνσι στο «Στάδιο του Φωτός», τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα. Από την πλευρά τους οι «κύκνοι» μοιάζουν άνετοι και έτοιμοι για ακόμη μία νίκη μετά το πολύ εύκολο 2-0 απέναντι στη Νιούκαστλ.

Τέλος, η Νόριτς, που ρέφαρε την ήττα της πρώτης αγωνιστικής με νίκη απέναντι στην Σάντερλαντ, θα φιλοξενήσει την Στόουκ για την οποία η ώρα για μια νίκη (και με τον Τζερντάν Σακίρι κατά πάσα πιθανότητα στην ενδεκάδα) φαίνεται πως έχει φτάσει μετά την ήττα για... λίγο απέναντι στην Λίβερπουλ και το ηχηρό comeback με την Τότεναμ.