I will find you and I will kill you (pics/video)

Στην ταινία «Taken» ο Λίαμ Νίσον προειδοποίησε τον απαγωγέα της κόρης του πως αν δεν την αφήσει ελεύθερη θα τον βρει και θα τον σκοτώσει. Στο τούνελ του «Etihad» λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα δεν μίλησε αλλά οι ματιές... θανάτου που έριξε στον Φερναντίνιο ήταν αρκετές...



I will find you and I will kill you (pics/video)

Οι δύο Βραζιλιάνοι (ο Κόστα φυσικά έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός εδώ και αρκετό καιρό) μονομάχησαν για μια εναέρια διεκδίκηση όταν ο μέσος της Σίτι χτύπησε τον επιθετικό της Τσέλσι στο κεφάλι με τον αγκώνα.

Αμέσως με την λήξη του πρώτου μισού ο Κόστα κατευθύνθηκε μαινόμενος προς τον αντίπαλό του αλλά οι ψυχραιμότεροι Σεσκ, Ιβάνοβιτς και Ραμίρες τον τράβηξαν μακριά και το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν. Έλα όμως που ο φορ των «μπλε»... τρώγεται για καυγάδες.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες μπουν και πάλι στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος ο Κόστα έκατσε σε μία γωνιά, έβαλε τα χέρια στην μέση και δεν σταμάτησε στιγμή να «καρφώνει» με τα μάτια του τον Φερναντίνιο, ο οποίος με... bodyguard τον Βενσάν Κομπανί δεν έδωσε συνέχεια.