Καλοδεχούμενος ο συναγωνισμός για τον Κάρικ

Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι. Αυτή ήταν η απάντηση του Μάικλ Κάρικ σε ερώτηση για τον συναγωνισμό για τις θέσεις στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον έμπειρο μέσο να τονίζει πως τα πολλά πρόσωπα και το πλούσιο ταλέντο τους θα κάνει τον καθένα ακόμη καλύτερο.  



Καλοδεχούμενος ο συναγωνισμός για τον Κάρικ

«Είναι κάτι που ούτε καν σκέφτομαι. Ποτέ δεν μου ήταν θέμα. Γενικά πιστεύω πως έχουμε ένα δυνατό σύνολο, πιο δυνατό από πέρυσι, και ο χρόνος θα δείξει πόσο καλοί είμαστε. Είναι εντάξει να λέμε ότι πιστεύουμε πως είμαστε σε αυτό το σημείο, ή να πιστεύουμε ότι είμαστε τόσο καλοί, αλλά αυτό θα το δείξουν οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματά μας.

Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά χαρούμενοι με τα επίπεδα που βρισκόμαστε, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που μπορεί να γίνει για να βελτιωθούμε. Έχουμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλούς παίκτες. Πάντα θα υπάρχει συναγωνισμός, έτσι ήταν πάντα σε αυτήν την ομάδα.

Αυτός είναι άλλωστε που βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό. Έχει δουλέψει όλα τα χρόνια και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα ισχύσει και για την τρέχουσα περίοδο» ανέφερε.