Νέο συμβόλαιο στον Πελεγκρίνι!

Όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά ανανεώνει και το συμβόλαιό του μέχρι το 2017! Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλάζοντας τα δεδομένα όσον αφορά και τα σενάρια περί ... Πεπ Γκουαρντιόλα! 



Νέο συμβόλαιο στον Πελεγκρίνι!

Ποιος να το περίμενε! Τη στιγμή που σύσσωμα τα αγγλικά Μέσα παρουσίαζαν λίγα... τα ψωμιά του στους «πολίτες», η Σίτι ανακοίνωσε την παραμονή του Χιλιανού προπονητή για άλλα δύο χρόνια, δείχνοντας ξεκάθαρα τη στήριξη τους προς το πρόσωπό του.

Ο έμπειρος κόουτς, κάτοχος ενός τίτλου και ενός Λιγκ Καπ με την αγγλική ομάδα, πέρασε την Παρασκευή από τα γραφεία του συλλόγου, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2017.

Ταυτόχρονα, λοιπόν, παύουν να ισχύουν οι φήμες ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου από το επόμενο καλοκαίρι!

«Είμαι περήφανος που κάθομαι στον πάγκο της Σίτι και ενθουσιασμένος που συμφωνήσαμε. Διαθέτω εξαιρετικής ποιότητας ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς συνεργάτες. Είμαι επικρεντωμένος στη φετινή σεζόν και στην προσπάθεια να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πελεγκρίνι αμέσως μετά την ανακοίνωση της παραμονής του.