Ο Ντι Μαρία... αδειάζει τσέπες! (pic)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να είδε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να πέφτουν, μπορεί η μια του σεζόν στην Αγγλία να ήταν εφιαλτική, όμως, τα 47 εκατ.λίρες με τα οποία η Παρί Σεν Ζερμέν θα τον κάνει δικό της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνουν τον Αργεντινό την ακριβότερη... συνδυαστική μεταγραφή!  



Ο Ντι Μαρία... αδειάζει τσέπες! (pic)

Η αξία του, έπεσε αρκετά... Οι «κόκκινοι διάβολοι» ατύχησαν με την περίπτωσή του έχοντας πολύ υψηλές προσδοκίες όταν το περασμένο καλοκαίρι προχωρούσαν στην περίπτωσή του και φέτος, παραχωρώντας τον έναντι 47 εκατ.λιρών (44 και επιπλέον 3 που αξιώνει η Γιουνάιτεντ τα περί... φωτογραφίας) βγαίνουν ... ζημιωμένοι.

Ακόμα κι έτσι, ο Ντι Μαρία έχει μια πρωτιά για την οποία μπορεί να υπερηφανεύεται. Αυτή είναι ο άτυπος τίτλος της ακριβότερης συνδυαστικής μεταγραφής, με τα ποσά που έχουν διατεθεί για εκείνον, να ξεπερνούν αυτά παικτών όπως οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Λουίς Σουάρες, Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες!

Το συνολικό ποσό για τον Αργεντινό εξτρέμ, έχει φτάσει (με δεδομένη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν) στα 132,6 εκατ.λίρες, ενώ δεύτερος στη σχετική λίστα έρχεται ο Ζλάταν, με 126 εκατομμύρια.