«Καλύτερη η Γιουνάιτεντ για Στόουνς»

Ο Ρίο Φέρντιναντ προέτρεψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπει σφήνα στη διεκδίκηση του Τζον Στόουνς και υποστήριξε πως αν ο νεαρός αμυντικός της Έβερτον επιλέξει την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του θα είναι... τρελός και θα έχει κάνει λανθασμένη επιλογή.  



«Καλύτερη η Γιουνάιτεντ για Στόουνς»

Οι «μπλε» του Λονδίνου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προετοιμάζουν και τρίτη προσφορά για τον Στόουνς, έχοντας εισπράξει αρνητική απάντηση από τα «ζαχαρωτά» στις δύο απόπειρες που έχουν κάνει τις τελευταίες μέρες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίζεται αποφασισμένος να πάρει τον Άγγλο αμυντικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως, αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλο λάθος, σύμφωνα με ισχυρισμό του Ρίο Φέρντιναντ! Ο παλαίμαχος, πλέον, άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξήγησε γιατί δεν πρέπει ο Στόουνς να πάει στους Πρωταθλητές και τόνισε πως η ιδανική επιλογή θα ήταν το «Ολντ Τράφορντ»...

«Αν πάει στην Τσέλσι θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη και δεν είναι καν σίγουρο ότι θα παίζει. Θα κάθεται στον πάγκο και είναι χαζό για έναν ποδοσφαιριστή της ηλικίας του. Αν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι δεδομένο ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ θα τον υπολογίζει και θα τον χρησιμοποιεί συνέχεια» είπε ο Φέρντιναντ.