Οι... τέσσερις απαντήσεις του Βενγκέρ (pic)

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο από τον Φεβρουάριο του 2014 ηχούν ακόμα στ' αυτιά του Αρσέν Βενγκέρ. Μόνο που τώρα, ενάμιση χρόνο μετά, ο Αλσατός κόουτς της Άρσεναλ έχει να του επιδείξει αδιάσειστα στοιχεία για το ... λάθος που έκανε ο Πορτογάλος να του θίξει τον εγωισμό και να τον πεισμώσει.  



Οι... τέσσερις απαντήσεις του Βενγκέρ (pic)

Οι «κανονιέρηδες» κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το Community Shield. Χάρη σε γκολ του Τσάμπερλεϊν στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε στο «Γουέμπλεϊ», οι «κανονιέρηδες» έκαναν θετικότατο ποδαρικό στη σεζόν απέναντι στην πρωταθλήτρια Τσέλσι.

Μάλιστα, αυτός ήταν ο 3ος φετινός τίτλος για την Άρσεναλ, μετά το Barclays Asian Trophy και το Emirates Cup στα φιλικά τουρνουά προετοιμασίας.

Ο Βενγκέρ, δεν χαιρέτισε τον Μουρίνιο μετά την απονομή του Community Shield, σίγουρα θα σκέφτεται όλο το βράδυ σήμερα την απογοητευμένη έκφραση του «special one», όμως, ξέρει ότι ενάμιση χρόνο μετά τον τίτλο «σπεσιαλίστ στις... αποτυχίες» που του έδωσε ο Πορτογάλος, έχει να του παρουσιάσει... τέσσερις απαντήσεις.

Τον Φλεβάρη του 2014, ο κόουτς των «μπλε» του είχε απαντήσει για το γεγονός πως ο Βενγκέρ ισχυρίστηκε ότι τα mind games και οι προπονητές που δηλώνουν συνεχώς ότι η ομάδα τους δεν έχει τις λιγότερες πιθανότητες για τον τίτλο από τις υπόλοιπες ομάδες, είναι αυτοί που φοβούνται το ενδεχόμενο αποτυχίας. «Τι να πει κι αυτός... Είναι σπεσιαλίστ στις αποτυχίες» είχε πει τότε ο Μουρίνιο, όμως ξαφνικά βρίσκεται στο 4-2!

Ο Βενγκέρ, μαζί με το Community Shield μετράει τέσσερα τρόπαια (δύο Κύπελλα Αγγλίας και δύο Community Shield), έναντι του περσινού πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ της Τσέλσι.

Φυσικά και μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι οι τέσσερις τίτλοι που έχει πάρει ο Βενγκέρ ίσως δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με την αξία και την άνεση που οι «μπλε» πέρυσι κατέκτησαν την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Και θα έχει και δίκιο. Όμως, μετρώντας τρόπαια που προστίθενται στο παλμαρέ, οι αριθμοί έγραψαν 4-2... Ο Αλσατός, σίγουρα θα μπορεί να το... χτυπάει στον «special one» για τον χαρακτηρισμό που δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό του.