Άρσεναλ – Τσέλσι 1-0 (ημίχρονο)

Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό και «φλερτάροντας» συνεχώς με την περιοχή του Τιμπό Κουρτουά, η Άρσεναλ κατευθύνθηκε για τα αποδυτήρια προηγούμενη της Τσέλσι με 1-0, με εξαιρετικό γκολ του Τσάμπερλειν στο 24'.



Άρσεναλ – Τσέλσι 1-0 (ημίχρονο)

Ένα ημίχρονο μακριά από την κατάκτηση του Community Shield βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία στην ανάπαυλα προηγείται της Τσέλσι με 1-0, χάρη στο γκολ του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.

Οι «κανονιέρδηες» μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη στο παιχνίδι έχοντας από νωρίς την κατοχή της μπάλας, δίχως ωστόσο να έχουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Μετά λοιπόν από αρκετές απόπειρες να μπουν στα «καρέ» του Τιμπό Κουρτουά, ο Τσάμπερλειν έκοψε τον «γόρδιο δεσμό», καθώς εισχωρώντας από δεξιά στην «καρδιά» της άμυνας της «μπλε», με ένα εξαιρετικό σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ, η Τσέλσι προσπάθησε να «ξυπνήσει» κάνοντας πιο έντονη την παρουσία της στην περιοχή. Ρεμί και Ραμίρες προσπάθησαν να κάνουν δύσκολη τη ζωή του Τσεχ, ωστόσο οι απόπειρες για γκολ στο διάστημα 30' με 36' δεν βρήκαν στόχο.