Μουρίνιο: «Ποιο ανταγωνιστική η Πρέμιερ Λιγκ»

Περισσότερο αριθμό παιχνιδιών από τον συνηθισμένο, εκτιμά ο Ζοσέ Μουρίνιο ότι θα χάσει η ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ της φετινής σεζόν.



Μουρίνιο: «Ποιο ανταγωνιστική η Πρέμιερ Λιγκ»

Πεπεισμένος ότι η Πρέμιερ Λιγκ της φετινής σεζόν θα είναι πιο δύσκολη και πιο ανταγωνιστική συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο κόουτς της Τσέλσι υπογράμμισε πως λόγω της μεγάλης ενίσχυσης των μικρομεσαίων ομάδων, η ομάδα που θα κατακτήσει εν τέλει το πρωτάθλημα, θα το κάνει με μικρότερη συγκομιδή βαθμών, σε σχέση με άλλες σεζόν.

«Για να κερδίσεις την Πρέμιερ Λιγκ, δεν χρειαζόμαστε τόσους πολλούς βαθμούς όσο πριν. Νομίζω περισσότερες ήττες, περισσότεροι χαμένοι βαθμοί για τις κορυφαίες ομάδες. Η Κρίσταλ Πάλας αγόρασε τον Καμπάιγ για παράδειγμα. Μπορώ να σας δώσω κι άλλα παραδείγματα», δήλωσε αρχικά.

«Χαιρετίζω αυτή τη νοοτροπία, χαιρετίζω αυτή την οικονομική δύναμη, χαιρετίζω αυτή τη φιλοδοξία. Εάν η Πρέμιερ Λιγκ ήταν δύσκολη, τώρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και νομίζω πως με λιγότερους βαθμούς, θα κερδίσεις τον τίτλο», προσέθεσε.