Κέιχιλ: «Μήνυμα για τη συνέχεια…»

Ως ένα πολύ καλό τεστ, που θα στείλει τα πρώτα… μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν αντιμετωπίζει ο Γκάρι Κέιχιλ την αυριανή αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ για το Community Shield.  



Κέιχιλ: «Μήνυμα για τη συνέχεια…»

Ο αμυντικός των «μπλε» επεσήμανε φυσικά ότι μοναδικός στόχος της ομάδας του στο τοπικό ντέρμπι είναι η νίκη, ενώ σχολίασε και την κούρσα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

«Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα επηρεάσει την εξέλιξη της σεζόν, αλλά θα είναι σαν μήνυμα. Κάθε φορά που βγαίνεις στο γήπεδο θέλεις να κερδίσεις τον αγώνα. Είναι ένα μεγάλο ματς, μία τοπική κόντρα. Θα είναι ένας πολύ καλό τεστ για την ομάδα μου», τόνισε αρχικά ο έμπειρος σέντερ μπακ και συνέχισε αναφερόμενος στο κατά πόσο θα είναι εύκολο για τους «μπλε» να διατηρήσουν φέτος τα σκήπτρα της Πρέμιερ Λιγκ:

«Πολλές ομάδες έχουν δυναμώσει. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, όπως πάντα. Θα είναι πολύ δύσκολο. Όλοι θέλουν να νικήσουν τους πρωταθλητές. Βρεθήκαμε και εμείς σε αυτή τη θέση. Σειρά μας να το νιώσουμε φέτος. Τα καταφέραμε πέρσι και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και αυτή την περίοδο».