Ντελφ: «Στη Σίτι για την... οικογένειά μου»

Με γνώμονα το καλύτερο για την οικογένειά του πήρε τελικά την απόφαση να πει το «ναι» στη Μάντσεστερ Σίτι ο Φαμπιάν Ντελφ, κάνοντας επίσης λόγο για τεράστια ευκαιρία, για την οποία ίσως να είχε μετανιώσει αν τελικά παρέμενε στην Άστον Βίλα...  



Ντελφ: «Στη Σίτι για την... οικογένειά μου»

Με διαφορά... ελαχίστων ημερών, ο Ντελφ, από τη δήλωση πίστης και αφοσίωσης στους «χωριάτες», μετακόμισε στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των οπαδών της Βίλα και να χαρακτηριστεί ... αναποφάσιστος με τέτοια ανατροπή που έκανε.

«Εκείνες τις ημέρες, η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν μονάχα την οικογένειά μου γιατί η γυναίκα μου γεννούσε. Μόλις αποκτάς παιδί, όλα αλλάζουν. Η απόλυτη προτεραιότητά σου είναι η γυναίκα και το παιδί σου. Όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να κάνω τα πάντα σωστά για εκείνους, για να είναι περήφανοι για εμένα και να προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία, την οποία δεν έπρεπε να αφήσω να περάσει...» ήταν τα λόγια του Ντελφ.