Συμφώνησαν για Ντι Μαρία!

Σύμφωνα (και) με την «Equipe», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία, με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να κλείνει στα 46,5 εκατομμύρια λίρες!



Συμφώνησαν για Ντι Μαρία!

Τις τελευταίες ημέρες τα γαλλικά Μέσα θεωρούν δεδομένη τη μετακόμιση του Ντι Μαρία από το Μάντσεστερ στο Παρίσι και στο ίδιο μήκος κινείται σήμερα (25/7) η πάντα έγκυρη «Equipe», καθώς με βάση την διαδικτυακή έκδοση της γαλλικής εφημερίδας, οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε τελική συμφωνία με την Παρί για τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο Αργεντίνος εξτρέμ θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες (πιθανότατα τη Δευτέρα) και επίσημα παίκτης του Λοράν Μπαν στους πρωταθλητές Γαλλίας, με την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ να βάζει στα ταμεία της το ποσό τον 46,5 εκατομμυρίων λιρών (63 εκατομμύρια ευρώ)!

Μάλιστα, τονίζεται, πως ο Ντι Μαρία θα περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ στο προπονητικό κέντρο της New York Red Bull, από τη στιγμή που οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για περιοδεία.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο τεχνικός της Παρί θέλει να έχει άμεσα τον Ντι Μαρία στη διάθεσή του, ώστε αν μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό ματς των δύο ομάδων που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (30/7).