«Δεν θα παραξενευτώ αν φύγουν οι Ντε Χέα-Ντι Μαρία»

Τη δική του άποψη σχετικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν για τους Νταβίντ Ντε Χέα και Άνχελ Ντι Μαρία να αποχωρήσουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων», Μίκαελ Σιλβέστρ, δίνοντας πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.  



«Δεν θα παραξενευτώ αν φύγουν οι Ντε Χέα-Ντι Μαρία»

Μία πιο «ωμή» σκέψη αναφορικά με το μέλλον των Νταβίντ Ντε Χέα και Άνχελ Ντι Μαρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε ο πρώην αμυντικός του συλλόγου, Μίκαελ Σιλβέστρ.

Αναφορικά με τον Ισπανό κίπερ, τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης «φλερτάρει» στενά τους τελευταίους μήνες, ο Γάλλος δήλωσε«Μπορείς να περιμένεις από εκείνον να δελεαστεί να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή εκεί είναι η χώρα του και είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Αλλά η Γιουνάιτεντ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει, το οποίο είναι τρόπαια»,

Για τον Ντι Μαρία, ο παλαίμαχος άσος εκτιμά πως η αποχώρησή του συλλέγει περισσότερες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα: «Στην πάροδο των χρόνων, είναι δύσκολο για τους Νοτιοαμερικάνους να προσαρμοστούν στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν θα έμενα έκπληκτος αν ήθελε να πάει στην Παρί».