Ένα πάρτι που θα συζητηθεί (video)

Αλήθεια πως θα ήταν ένα πάρτι με καλεσμένους τους Τζέραρντ, Φαν Πέρσι, Μπέιλ, Λουίζ και Ριμπερί; Η «BT Sport» μάλλον έχει την απάντηση την οποία παρουσιάζει στο αγγλικό κοινό, εγκαινιάζοντας μια σπουδαία συνεργασία.  



Ένα πάρτι που θα συζητηθεί (video)

Το βρετανικό κανάλι που απόκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ μετά την απόφαση του «Sky Sports» να μη διεκδικήσει το συγκεκριμένο αθλητικό πακέτο ως μη εμπορικό για το «νησί», υποδέχεται το νέο του προϊόν με ένα... άκρως απολαυστικό πάρτι.

Ο λόγος για τη διαφημιστική καμπάνια του βρετανικού καναλιού, στην οποία πρωταγωνιστούν σπουδαίοι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα καυτό «House Party». Με αυτόν τον τρόπο η «ΒT Sport» εγκαινιάζει τη νέα της συνεργασία, στο πιο εντυπωσιακό αθλητικό σποτ του φετινού καλοκαιριού που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Για την ιστορία, το βρετανικό αθλητικό κανάλι αποφάσισε να επενδύσει πολλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γίνεται ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός στην Αγγλία, που αποκτά για πρώτη φορά τα συνολικά δικαιώματα για 350 παιχνίδια σε ΤσάμπιονςΛιγκ και Γιουρόπα.

Στο δυναμικό των σχολιαστών συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Γκάρι Λίνεκερ, ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Μάικλ Όουεν, ο Πολ Σκόουλς, ο Στιβ Μακμάναμαν και ο Στίβεν Τζέραρντμ που θα αναλύουν τα παιχνίδια και θα συντροφεύουν τους Άγγλους τηλεθεατές φέτος το χειμώνα, τα βράδια της Τρίτης, της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως το «BT Sport» εισάγει με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία αρκετές καινοτομίες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μια ειδική εφαρμογή να έχουν πρόσβαση σε στατιστικά, βίντεο και πληροφορίες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, ενώ εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η πρώτη επαφή του ευρωπαϊκού κοινού με  κανάλι Ultra HD, που σίγουρα θα αποτελέσει ξεχωριστή εμπειρία.

Δείτε το βίντεο από το «πάρτι» της BT Sport

Γιώργος Σπανομανώλης
Follow on twitter
@GiorgosSpanoman