Τέρι: «Κακή για τους άλλους η ανανέωση του Μουρίνιο»

Τα... όνειρα των αντιπάλων της Τσέλσι στοιχειώνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Τζον Τέρι που αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του «special one» και τη σημασία της εξέλιξης αυτής για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ κι όχι μόνο...  



Τέρι: «Κακή για τους άλλους η ανανέωση του Μουρίνιο»

Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει ήδη υπογράψει το νέο συμφωνητικό που θα τον δεσμεύει με την αγαπημένη του ομάδα και θα τον κρατάει στο... δεύτερο σπίτι του, το «Στάμφορντ Μπριτζ», μέχρι το 2019.

Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση από τον σύλλογο, με τον Τέρι μιλάει για τα κέρδη της παρουσίας του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των «μπλε» και τις δυνατότητες που έχει η Τσέλσι όταν βρίσκεται υπό τις οδηγίες του.

«Έχει πολλές επιτυχίες απέναντι σε πολλούς αντιπάλους και σίγουρα η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του δεν είναι καθόλου καλή για καμία από τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο. Είναι εξαιρετική εξέλιξη για την ομάδας μας, όχι όμως για όλους τους άλλους. Οι αντίπαλοι προπονητές γνωρίζουν ότι μπορεί να βρει τρόπους για να νικήσει κάθε ματς ανάλογα με τις συνθήκες και είναι προπονητής που ξέρει τα πάντα» είπε ο αρχηγός των Πρωταθλητών.