Τους... έκαψε ο Πελεγκρίνι (vid)

Σκληρό μάθημα πήραν οι νεαροί αμυντικοί, Χάμφρεϊς και Ντινάιερ στο φιλικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ICC της Αυστραλίας. Ο Πελεγκρίνι τούς έδωσε την ευκαιρία να τεστάρουν τους εαυτούς τους κόντρα σε παίκτες τεράστιου βεληνεκούς κι εκείνοι τα έκαναν... μαντάρα, με τη «βασίλισσα» να επικρατεί 4-1.



Τους... έκαψε ο Πελεγκρίνι (vid)

Με τον Ντελφ να πραγματοποιεί ντεμπούτο 20 λεπτών με τη φανέλα των «πολιτών», αποχωρώντας με φορείο και τον Ραχίμ Στέρλινγκ να μην προσφέρει τίποτα, η Σίτι έδειξε πολύ κατώτερη της Ρεάλ.

Μπροστά σε περίπου 100.000 θεατές, οι «μερένχες» κατέκτησαν το International Champions Cup φτάνοντας με μεγάλη άνεση στο τελικό 4-1. Ο Μπενζεμά με πανέμορφο γυριστό στο 21', ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 25' από ωραία μπαλιά του Κροος και ατυχία του Χαρτ και ο Πεπέ με κεφαλιά στο 44' πέτυχαν τρία τέρματα της Ρεάλ στο πρώτο ημίχρονο. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Γιάγια Τουρέ μείωσε από την άσπρη βούλα με πέναλτι... ανέκδοτο, αφού πρώτα έκανε χέρι ο Στέρλινγκ και μάλιστα εκτός περιοχής κι έπειτα η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σέρχιο Ράμος.

Καλύτερη, παρά τις αρκετές αλλαγές, ήταν η ομάδα του Μπενίτεθ και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τσερίσεφ να πετυχαίνει ανενόχλητος το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 74' από πάσα πάρε – βάλε του Ίσκο.

Στις 99.382 οι θεατές στις εξέδρες του γηπέδου, με τις νέες εκτός έδρας εμφανίσεις τους έπαιξαν και οι δύο ομάδες, ντεμπούτο στα τελευταία 9 λεπτά για τον Πάτρικ Ρόμπερτς με τη φανέλα της Σίτι.