Κομμένος και ραμμένος για Λίβερπουλ!

Ο Κριστιάν Μπεντέκε θα αποτελεί φέτος το βασικό επιθετικό της Λίβερπουλ, η οποία πραγματοποίησε την καλύτερη μεταγραφική κίνηση που θα μπορούσε στη συγκεκριμένη θέση. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.



Κομμένος και ραμμένος για Λίβερπουλ!

Νεαρός ποδοσφαιριστής με έντονα τα σημάδια της εξέλιξης με απόλυτη ανταπόκριση στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Βέλγος νεαρός σταρ, αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Μπρένταν Ρότζερς. Ακόμη καλύτερη και από αυτή του Γκονζάλο Ιγουαϊν που κάποια στιγμή γράφτηκε στον αγγλικό Τύπο.

Ο Μπεντέκε έβαλε την υπογραφή του με το «καλημέρα» στο αγγλικό πρωτάθλημα. Καλή κίνηση, εξαιρετικό τελείωμα από τα 8 μέτρα και ένας διαρκής πονοκέφαλος για τις αντίπαλες άμυνες. Η εκρηκτικότητά του, ταιριάζει απόλυτα με το στιλ ποδοσφαίρου που θέλει να παρουσιάσει φέτος η Λίβερπουλ, οι κινήσεις της οποίας βαδίζουν στο σωστό μονοπάτι σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ κατάφερε ουσιαστικά να καλύψει το κενό που άφησε ο Στέρλινγκ, με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών αφού πιστεύω ότι και ο Φιρμίνιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο, προσφέροντας σε γκολ. Αν μάλιστα ο Στάριτζ καταφέρει φέτος να αποφύγει ότι τράβηξε πέρυσι και δεν πέσει ξανά θύμα τραυματισμών, τότε η γραμμή κρούσης των «κόκκινων» ίσως καταφέρει να διώξει από το «Ανφιλντ» το... φάντασμα του Λουίς Σουάρες , η απουσία του οποίου φάνηκε τόσο έντονα μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.