Ιατρικά στη Σίτι ο Ντελφ!

Νέα ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Φαμπιάν Νταφ, καθώς όπως μεταδίδει το «Skysports», ο Άγγλος χαφ περνά αυτή την ώρα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι!



Ιατρικά στη Σίτι ο Ντελφ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φάμπιαν Ντελφ βρισκεται η Μάντσεστερ Σίτι!

Πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος ο αρχηγός της Άστον Βίλα, με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δήλωνε πως θα παραμείνει στους «χωριάτες» παρά το ενδιαφέρον της Σίτι, ωστόσο, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα συμβεί.

Με βάση πληροφορίες του «Skysports», ο 25χρονος Άγγλος διεθνής χαφ περνά από τα ιατρικά τεστ, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «πολίτες».

Έτσι η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι μια… ανάσα μακριά από το να κλείσει ακόμα μία μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή (μετά τον Στέρλινγκ), κάτι που είχε θέσει ως στόχο από το φινάλε της περασμένης σεζόν.

Η Άστον Βίλα από την πλευρά της χάνει μία από τις βασικότερες μονάδες της, την ώρα που η Λίβερπουλ φέρεται να παίρνει από το «Βίλα Παρκ» και τον Μπεντεκέ.

Λεπτομέρειες για τη συμφωνία που αφορά τον Ντελφ δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα ρεπορτάζ του προηγούμενου διαστήματος (πριν την διάψευση του παίκτη), η Σίτι προτίθεται να σπάσει τη ρήτρα του, που ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια λίρές.