«Μένει στην Τσέλσι ο Κουαδράδο»!

Μία και καλή φρόντισε να βάλει τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες σχετικά με το μέλλον του Χουάν Κουαδράδο στην Τσέλσι, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Αλεσάντρο Λούτσι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα παραμείνει στους «μπλε».



«Μένει στην Τσέλσι ο Κουαδράδο»!

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με το μέλλον του Χουάν Κουαδράδο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φημολογείται ότι δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τους πρώτους πέντε μήνες παρουσίας του Κολομβιανού στην Τσέλσι και σκέφτεται τον δανεισμό του, ωστόσο ο μάνατζερ του 27χρονου, Αλεσάντρο Λούτσι, τόνισε πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να αποχωρήσει το τρέχων καλοκαίρι.

«Προς έκπληξή μου, διάβασα σε κάποιες αγγλικές και ιταλικές εφημερίδες σχετικά με φανταστικές φιγούρες και ατζέντηδες σχετικά με τον Κουαδράδο, επομένως είναι σωστό να ξεκαθαρίσω την κατάσταση», δήλωσε αρχικά.

«Ο Κουαδράδο είναι παίκτης της Τσέλσι, τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο ήθελε πολύ μόλις πριν πέντε μήνες και ο προπονητής πραγματικά πιστεύει σε αυτόν. Έχει πολλούς θαυμαστές, αλλά επαναλαμβάνω ότι ο Χουάν είναι παίκτης της Τσέλσι. Εγώ, σαν εκπρόσωπός του θα αποφασίσω ποιο είναι το μέλλον του Χουάν και κανείς άλλος», προσέθεσε.