Κόκκινος και με τη βούλα ο Κλάιν!

Ο Ναθάνιελ Κλάιν είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ από το μεσημέρι της Τετάρτης, με τους «κόκκινους» να επισημοποιούν την έναρξη της συνεργασίας τους. Στα 12,5 εκατ.λίρες το κόστος της μεταγραφής. 



Κόκκινος και με τη βούλα ο Κλάιν!

Πρόκειται για το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ για το φετινό καλοκαίρι, με τον 24χρονο οπισθοφύλακα να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα, έχοντας περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες είχε επιτευχθεί εδώ και μέρες, ενώ ο παίκτης πέρασε σταδιακά από τα ιατρικά τεστ μέχρι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

«Από την πρώτη στιγμή που η Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκε για εμένα, ήμουν πολύ χαρούμενος και ήθελα να παίξω γι' αυτή την ομάδα. Ο προπονητής, με τον οποίο μίλησα, μου έδειξε ότι με εμπιστεύεται και με έκανε να καταλάβω ότι μπορώ να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο στο Άνφιλντ. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα. Έχω παίξει στο Άνφιλντ και ξέρω την ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ» ήταν τα λόγια του Κλάιν.