Κοσιελνί ο αντί-Ράμος στη Ρεάλ!

Τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος πιθανότατα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο, αναζητά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να ετοιμάζει πρόταση 21 εκ. λιρών για την απόκτηση του Λοράν Κοσιελνί από την Άρσεναλ!



Κοσιελνί ο αντί-Ράμος στη Ρεάλ!

Την ώρα που το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει δυσοίωνο, οι «μερένχες» δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, ψάχνοντας ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ανάμεσα λοιπόν στις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ, ο Λοράν Κοσιελνί της Άρσεναλ βρίσκεται σε περίοπτη θέση, με ισπανικά Μέσα να αναφέρουν μάλιστα πως η «Βασίλισσα» ετοιμάζει πρόταση ύψους 21 εκ. λιρών για την απόκτησή του.

Ο Γάλλος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν για την Άρσεναλ, έχοντας σταθερά καλή παρουσία και στα 39 ματς που αγωνίστηκε φέτος, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού του FA Cup κόντρα στην Άστον Βίλα (4-0).

Με τον Ράμος λοιπόν να παρουσιάζεται κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η συγκεκριμένη μετακίνηση μπορεί να βάλει σε «μπελάδες» τον Αρσέν Βενγκέρ, χάνοντας με τη σειρά του ένα πολύτιμο «γρανάζι» στην αμυντική του γραμμή.