Κέιχιλ: «Έχουμε... μισοτελειωμένες δουλειές»

Η αποτυχία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας να περάσει από τη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του 2014, έχει κάνει τον Γκάρι Κέιχιλ να θέλει να... διορθώσει ορισμένα πράγματα στο Euro 2016 και έκανε λόγο για μισοτελειωμένες δουλειές από τα «τρία λιοντάρια»!  



Κέιχιλ: «Έχουμε... μισοτελειωμένες δουλειές»

Ο στόπερ της Τσέλσι δήλωσε πως άπαντες στην αγγλική ομάδα αισθάνονται περήφανοι που κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη σεζόν δίχως ήττα μετά και το 3-2 επί της Σλοβενίας που ήρθε με μεγάλη προσπάθεια, ενώ στάθηκε στη σημασία που θα έχει η εμπειρία που αποκομίζουν και οι νεαροί διεθνείς, ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

«Θα έπρεπε να το αναγνωρίσουν πολύ περισσότερο το επίτευγμά μας. Είμαστε όλοι περήφανοι γι' αυτό που καταφέραμε και είναι φανταστικό. Το είχαμε συζητήσει πριν από το παιχνίδι με τη Σλοβενία και το θέλαμε πολύ. Μακάρι να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση και όλοι πιστεύουμε ότι πορευόμαστε όπως ακριβώς πρέπει. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε... μισοτελειωμένες δουλειές από το Μουντιάλ του 2014 και ξέρουμε ότι με την εμπειρία που αποκομίζουν όλοι, κυρίως οι νεαροί, από τα προκριματικά, μπορούμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στην τελική φάση της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης» δήλωσε ο Κέιχιλ.