Δίνει 5 εκατ. για Φαν Πέρσι η Γιουβέντους

Στην επιθυμία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι για περισσότερες συμμετοχές «πατάει» η Γιουβέντους που σκοπεύει να προσφέρει 5 εκατ.λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.  



Δίνει 5 εκατ. για Φαν Πέρσι η Γιουβέντους

Ο «RvP» είχε πολύ κακή και κουραστική σεζόν, αφού ταλαιπωρήθηκε και από προβλήματα τραυματισμών πέρα από την αδυναμία που παρουσίασε στην προσπάθεια να βρει τον καλό του εαυτό υπό τις οδηγίες του Φαν Χάαλ και να βοηθήσει την ομάδα του.

Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, θέλει να παίζει πολύ περισσότερο απ' ότι το έκανε την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, όμως την ίδια στιγμή φαίνεται να μη θέλει ν' αποχωρήσει από την Αγγλία για οικογενειακούς λόγους.

Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να τον δελεάσει και σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα προσφέρει 5 εκατ.λίρες για την απόκτησή του. Το ποσό δεν είναι... τίποτα μπροστά στην αντικειμενική αξία του ποδοσφαιριστή, όμως από τη στιγμή που το επόμενο καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να τον χάσει δίχως αντάλλαγμα, τότε ίσως να το σκεφτούν καλά οι άνθρωποι του συλλόγου.