Ντι Μαρία: «Μένω στη Γιουνάιτεντ»!

Τέλος στην έντονη φημολογία που είχε ξεσπάσει αναφορικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να βάλει ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος και τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».



Ντι Μαρία: «Μένω στη Γιουνάιτεντ»!

Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο μυαλό του Άνχελ Ντι Μαρία.

Ποικίλα δημοσιεύματα του βρετανικού -και όχι μόνο- Τύπου ανέφεραν πως ο Αργεντινός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» με τη Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αναμένεται να γίνει, τουλάχιστον το τρέχων καλοκαίρι, μίας και ο 27χρονος ξεκαθάρισε πως μετά το Κόπα Αμέρικα, θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ για τις υποχρεώσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Μόλις τελείωσα την πρώτη μου σεζόν παίζοντας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν μία δύσκολη σεζόν για εμένα. Πιστεύω πως ήταν δύσκολη επειδή ήταν μία άλλη χώρα, ένα άλλο πρωτάθλημα, το οποίο είναι δυσκολότερο από το Ισπανικό. Επομένως δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ όπως θα ήθελα», δήλωσε αρχικά.

«Τώρα θα παίξω στο Κόπα Αμέρικα και μετά θα επιστρέψω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη σεζόν, δίνοντας το καλύτερο που έχω», προσέθεσε.