Ζιρού: «Με πείραξε, αλλά το ξεπέρασα»

Προσωρινά τον είχε πάρει από κάτω έπειτα απ' όσα είχε δηλώσει στον τηλεοπτικό φακό ο Τιερί περί της ανικανότητας της Άρσεναλ να διεκδικήσει πρωτάθλημα με τον Ζιρού στην επίθεση, ωστόσο, ο φορ των «κανονιέρηδων» υποστήριξε ότι πλέον το έχει ξεπεράσει και κοιτάζει μπροστά για να βοηθήσει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις.  



Ζιρού: «Με πείραξε, αλλά το ξεπέρασα»

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός και θρύλος της Άρσεναλ, είχε ασκήσει πολύ σκληρή κριτική στον Ολιβιέ Ζιρού μετά την ήττα (3-1) από τη Μονακό στο «Έμιρεϊτς» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και είχε τονίσει ότι δεν μπορεί η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να κάνει το κάτι παραπάνω και να διεκδικήσει την Πρέμιερ Λιγκ δίχως φορ ποιότητας.

Παρά το γεγονός πως και ο Αλσατός κόουτς είχε δηλώσει πως ο Ανρί κάνει μεγάλο λάθος για τον Ζιρού, ο τελευταίος επηρεάστηκε αρκετά, όπως παραδέχθηκε, όμως πλέον το έχει αφήσει πίσω του.

«Είναι κομμάτι του επαγγέλματός μας η κριτική γι' αυτό που κάνουμε και το αποδεχόμαστε. Ποτέ δεν θα αρέσουμε σε όλους. Εκείνα τα σχόλια ήταν σκληρά και ομολογώ ότι προσωρινά με είχαν επηρεάσει, έθιξε την υπερηφάνεια μου, αλλά πλέον το έχω αφήσει πίσω μου» ήταν τα λόγια του Ζιρού.