Ερευνα του FBI για τα Μουντιάλ του 2018 και του 2022!

Δίχως σταματημό συνεχίζονται οι μεγάλες εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς μετά την αποκάλυψη τεράστιων οικονομικών σκανδάλων στην FIFA και την αιφνίδια παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ από την προεδρία της λίγο μετά την επανεκλογή του, το FBI ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει έρευνα για την ανάθεση των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022 σε Ρωσία και Κατάρ αντιστοίχως!



Ερευνα του FBI για τα Μουντιάλ του 2018 και του 2022!

Οι διωκτικές Αρχές των ΗΠΑ μετά την προσωπική έρευνα που θα κάνουν στον απερχόμενο πρόεδρο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είναι έτοιμες να ψάξουν ακόμη πιο βαθιά όσα αυτή διαχειριζόταν τα τελευταία χρόνια.

Μία από τις κινήσεις που… σιγοψυθιροζόταν, ήταν πως το FBI θα περνούσε από το «μικροσκόπιο» την ανάθεση του Μουντιάλ στο Κατάρ το 2022 και το ίδιο διατίθεται να κάνει πλέον -σύμφωνα με άνθρωπο του μπιρό που έδωσε την πληροφορία στο «Reuters»- και γι' αυτή στην Ρωσία για το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της η Ρωσία αρνείται κάθε... πονηρή ανάμειξη, ενώ το ίδιο ισχυρίστηκε και η Νότιος Αφρική για το Μουντιάλ του 2010.

Φυσικά δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιες θα είναι οι κινήσεις του FBI, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ακόμη μία τεράστια κίνηση για τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δεδομένα!