Τώρα οφείλει να ξοδέψει η Άρσεναλ

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από την Άρσεναλ σε συνδυασμό με το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του 2ου γύρου, δημιουργούν πλέον απαιτήσεις για χτίσιμο μιας ομάδας το καλοκαίρι που θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.



Τώρα οφείλει να ξοδέψει η Άρσεναλ
Η χρονιά δεν ήταν κακή. Η περσινή ενίσχυση με τον Αλέξις Σάντσες έπιασε τόπο για τον Αρσέν Βενγκέρ αφού η Άρσεναλ δείχνει πλέον να έχει αφήσει μια καλή πίσω της, το «κόμπλεξ» που έβγαζε όταν έφτανε μπροστά στην κατάκτηση ενός τίτλου.
 
Το θέμα είναι όμως τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ο Βενγκέρ οφείλει να κάνει τουλάχιστον δύο μεγάλες μεταγραφές, οι οποίες θα φέρουν την Άρσεναλ σε θέση να κυνηγήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Από το ξεκίνημα και χωρίς να χάσει χρόνο. Τα στελέχη που έχει πλέον στο ρόστερ της χρειάζονται απλά μια ουσιαστική βοήθεια προκειμένου να μετατρέψουν τους «κανονιέρηδες» σε πραγματικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος.
 
Βέβαια η ενίσχυση σημαίνει χρήμα. Ο Βενγκέρ θα πρέπει να αφήσει κλειδωμένη στο ντουλάπι τη νοοτροπία των περισσότερων ετών που είχε στο τιμόνι της Άρσεναλ και να ξοδέψει αρκετά λεφτά προκειμένου να βρει τους δύο παίκτες που θα του κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω ότι αν ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο μπάτζετ από τους μετόχους, θα δοθεί έγκριση ώστε η Άρσεναλ να μπει στο νέο μαραθώνιο ως ένα εκ των φαβορί.