Σκοράρει και στην... Αυστραλία ο Κέιν! (vid)

Μπορεί η εγχώριες διοργανώσεις να τελειώσαν για την Τότεναμ, ωστόσο ο Χάρι Κέιν δεν σταματάει να σκοράρει! Με τον Άγγλο άσο να βρίσκει και πάλι δίχτυα, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να ξεπεράσουν μάλλον εύκολα το εμπόδιο της Σίδνεϊ, κερδίζοντάς τη με 1-0 στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «ANZ Stadium».



Σκοράρει και στην... Αυστραλία ο Κέιν! (vid)

Σε... μονόλογο μετατράπηκε η φιλική αναμέτρηση της Τότεναμ με αντίπαλο τη Σίδνεϊ. Οι Λονδρέζοι είχαν καθ' όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του αγώνα, με τις φάσεις να είναι αλλεπάλληλες.

Στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από δύο σουτ του Νάουμοφ στο 11' και στο 38', τα οποία δεν ανησύχησαν τον Γιορίς, τα «σπιρούνια» ήταν αυτά που έκαναν συνεχώς την επίσκεψή τους στα καρέ του Γιανγιέτοβιτς.

Λαμέλα, Τάουνσεντ και Κέιν βρίσκονταν σε μεγάλα κέφια Ο πρώτος μάλιστα, λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του γκολ του με «ραμπόνα» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ως το καλύτερο του Γιουρόπα Λιγκ για φέτος, επιχείρησε και πάλι κάτι ανάλογο στο 20', με τη μπάλα ωστόσο να μην του κάνει το χατήρι.

Τελικά το «γόρδιο δεσμό», ύστερα από σωρεία ευκαιριών, έλυσε ο συνήθεις ύποπτος, Χάρι Κέιν. Ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ, βρίσκει δίχτυα ακόμα και στα.. φιλικά, κάνοντας τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το 1-0.

Οι αλλαγές του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησαν στη ροή του αγώνα, με την επανάληψη να μην θυμίζει σε τίποτα το παιχνίδι του πρώτου μέρους.

Οι φάσεις στις εστίες των δύο ομάδων ήταν λιγοστές, με τα «σπιρούνια» να ρίχνουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και τη Σίδνεϊ να μην μπορεί να βάλει «μπελάδες» στον Μίτσελ Βόρμ, ο οποίος πήρε τη θέση του Γιορίς στην ανάπαυλα. Το σφύριγμα το διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αρκούνται σε ένα παιχνίδι κέντρου, με το γκολ του Κέιν να κρίνει εν τέλει την αναμέτρηση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τι συγκεκριμένη αναμέτρηση παρακολούθησαν 71,549 θεατές.

Το γκολ του Χάρι Κέιν:

#LiveGoals:Gooooalll για την Tottenham Hotspur στο φιλικο στην Αυστραλία κοντρα στην Sydney FC,με σκορερ στο 44ό λεπτο,ποιον αλλον....Τον Harry Kane.

Posted by The Sportscaster on Σάββατο, 30 Μαΐου 2015